Klantenservice: +31 162 693890

bor*z outlet

Al jaren verkoopt Ko&Flo het hippe merk Borxz. Borxz heeft een duidelijke eigen retro stijl met grappige prints en gemaakt van fijne sweats en stevig katoen. Laten we eerlijk wezen, jongens houden nu eenmaal van comfort! Wij moeders vinden het daarentegen ook belangrijk dat ze er leuk uit zien.

Helaas hebben wij op dit moment geen nieuwe items van Borxz ingekocht. Maar we hebben nog wel het een en ander voor een aantrekkelijk prijsje!

Shop Boriz »
  75% korting!
  Boriz Basis v-hals t-shirt Boriz 42,50 10,63
  21-4725-10 Boriz Basis v-hals t-shirt 42,50 10,63
  • Boriz Basis v-hals t-shirt
  Beschikbare maten 98/104

  Boriz

  Kinderkleding van Bor*z (spreek je uit als Boriz) BORXZ, het broertje van Bengh per Principesse. Speciaal voor de stoere jongens hebben de ontwerpers van Bengh per principesse een kinderkledinglijn voor jongens ontwikkeld. Ko&Flo heeft de grootste collectie Bor*z. Kinderkleding met een mooie pasvorm. Het vrij klassieke merk gebruikt kleurrijke ontwerpen en leuke details die de kleding een origineel uiterlijk geeft. Bor*z staat bekend om zijn gekke teksten op t-shirts en de leuke reversible items die ieder seizoen weer in de collectie zitten. Slim-fit pasvorm van t-shirts en shirts geven het hippe snit! Go the Bor*z way! Combineer een sweat short met een slim-fit shirt in een mooi dessin! Bestel online of kom je liever naar onze winkel in Oosterhout? Wil je liever voor Bor*z naar de winkel komen? Dan ben je uiteraard altijd welkom. Kom je voor een specifiek item, neem dan even contact met ons op, want niet altijd alles van Bor*z hangt in de winkel.