• check Voor 16:00 besteld = morgen in huis
  • check Nieuwe collectie TIJDELIJK GRATIS verzonden *
  • check Kies je eigen bezorgmoment
Menu

Wij zoeken modellen voor B.NOSY!

 

Zet zaterdag 6 & zondag 7 oktober in je agenda want dan gaat Ko&Flo in samenwerking met B.nosy op zoek naar hét nieuwe gezicht voor B.nosy! Ben jij fan van het merk en heb jij een zoon of dochter die gaat stralen van hun nieuwste collecties. Geef hem/haar op!

 

B.Nosy, B.Famous!


 

WE ZIJN OP ZOEK NAAR JONGENS EN MEISJES
VAN 4 MAANDEN T/M 12 jaar !

Alle kinderen die dit weekend deel willen nemen krijgen een eigen castingmoment waarin ze in B.nosy collectie hun talent voor de camera kunnen showen. Foto’s die gemaakt zijn tijdens dit weekend vind je terug op de Facebookpagina van Ko&Flo en B.nosy. De leukste kids krijgen een uitnodiging voor een nieuwe B.nosy fotoshoot.

 

 

Wat kun je die dag verwachten?

  • Kleding: We willen graag weten hoe de huidige collectie bij je past, wat je stijl een beetje is en of je deze op originele wijze kunt verkopen. Daarom mag er zelf een outfit uitgekozen worden om op de foto te gaan.
  • Fotoshoot: Jouw zoon of dochter wordt door een professionele fotograaf op de foto gezet. Er wordt een profiel en een gehele foto van je outfit gemaakt. Deze foto zal puur natuur zijn. Dus zonder make-up en zonder dat de haren vooraf door ons gestyled gaan worden. De leukste foto wordt later ook op Facebook gezet zodat jullie zelf kunnen inzien en in bezit hebben.
  • Blijkt de door jou uitgekozen outfit zo goed in de smaak te vallen en besluit je deze tekopen? Dan krijg je tot slot bij aankoop van een B.nosy outfit een leuk aardigheidje cadeau(op=op).

 

Wil je ook een kijkje komen nemen?

Je bent tijdens dit weekend van harte welkom om binnen te lopen. Zoals gezegd mag je jouw favoriete outfit uitkiezen en hiermee op de foto gaan. In principe geldt voor de gehele dag een vrije inloop, maar we kunnen ons voorstellen dat, wanneer je wat verder weg woont, of je maar wat graag jouw talenten wilt laten zien, je hiervoor een plaatsje wilt reserveren. Dat kan! Lees verder hoe je dit kunt doen. 
Let wel!! Modellen met een reservering hebben voorrang!!

De castingdag vindt plaats in onze Mega Store.
Leijsenhoek 47 te Oosterhout.

 

Hoe reserveer ik een plaatsje?

Kies hieronder welk moment je wilt komen en hoeveel kinderen je wilt opgeven. Vul de gegevens in en voor je het weet is jouw inschrijving afgerond. Bij het afronden van alle stappen krijg je op het opgegeven mailadres de bevestigingsmail binnen.

Wanneer de dag is aangebroken mag je jouw modelletjes melden aan onze kassa.
Zorg dat je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent!
 

Wij respecteren jouw privacy en verwerken de persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Je gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de communicatie rondom dit evenement, ze gaan niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. 

INSCHRIJVEN:

iDEAL
Paypal
Bancontant
Giropay
MasterCard
Visa