• check Voor 16:00 besteld = morgen in huis
 • check Gratis verzonden vanaf € 50,- *
 • check Kies je eigen bezorgmoment
Menu

Castingdag

Ko&Flo zoekt modellen

 

Zet zaterdag 3 & 17 februari in je agenda want dan gaat Ko&Flo op zoek naar hét nieuwe gezicht voor Ko&Flo! Dus ken jij een spontane jongen of meid die niet verlegen is voor de camera? Eentje die graag bezig is met de nieuwste trends en dol is op onze merken? Breng hem/haar op de hoogte van onze zoektocht en kom die dag langs! 


Reserveren NIET meer mogelijk! Beide dagen zitten vol!

Voor beide dagen is vrij binnen lopen mogelijk maar er is dan kans dat je eventjes moet wachten.
 

 
WE ZIJN OP ZOEK NAAR JONGENS EN MEISJES VAN 4 T/M 16 JAAR!
Ko&Flo heeft een ruim aanbod in kinderkleding en accessoires van super mooie merken. Om ieder seizoen weer een mooi beeld te geven van ons merkenaanbod, de nieuwste trends en de leukste outfits, zijn wij op zoek naar meerdere jongens en meiden die het komende seizoen hét gezicht van Ko&Flo willen zijn.
 
Uit alle deelnamers die op 3 februari de castingdag bezoeken, kiezen wij een aantal jongens en meiden die wij echt gaan uitnodigen voor een fotoshoot in onze studio in Oosterhout! Deze foto's zullen ingezet gaan worden op onze website, in advertenties, nieuwsbrieven maar ook op social media. 
 


Hoe ziet de casting er uit:

 • Fotoshoot: Jouw zoon of dochter wordt door een van onze eigen fotografes op de foto gezet. Er wordt een profielfoto en een gehele foto gemaakt. Deze foto zal puur natuur zijn. Dus zonder make-up en zonder dat de haren gestyled zijn. Deze foto wordt later ook (onbewerkt) op de Facebook gezet zodat jullie deze ook voor eigen gebruik in bezit hebben.
   
 • Kleding: Natuurlijk willen we ook weten hoe jullie favoriete outfit eruit ziet bij jouw kindje. Daarom mogen jullie zelf een outfit uitkiezen en hiermee op de foto gaan. Mochten jullie de kleding leuk vinden? Dan is het mogelijk om deze kleding te kopen.
   
 • Tot slot, wanneer je besluit de outfit te kopen dan ontvang je van ons een leuk aardigheidje (op=op).
   
 • De winnaars van onze castingdag krijgen persoonlijk bericht en worden bekendgemaakt via Facebook en instagram.

 

Wil je ook een kijkje komen nemen?

Je bent tijdens de castingdag van harte welkom om binnen te lopen. Zoals gezegd mag je jouw favoriete outfit uitkiezen en hiermee op de foto gaan. Er is die middag vrije inloop. Maar als je echt verzekerd wil zijn van een fotomomentje is het altijd mogelijk een plaatsje te reserveren. Let wel!! Modellen met een reservering hebben voorrang!!

 

 

Hoe reserveer ik een plaatsje?

Stuur een mail naar: modellen@koflo.nl o.v.v. Koflo Castingdag.
Laat in de mail weten wie je opgeeft (meerdere kinderen mogelijk). Daarnaast willen we graag het geslacht, leeftijd, confectiemaat, woonplaats en telefoonnummer weten. Tot slot kun je aangeven welk moment van de dag je voorkeur geniet; in de ochtend of middag. Dan gaan wij daarna een plaatsje voor je reserveren. 
 
Jouw reservering is pas definitief wanneer je van ons een bevestiging met de ingedeelde tijd hebt ontvangen!
*nooit meer een modellenoproep missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.
 
Wij zien jullie graag zaterdag 3 februari 2018 bij Ko&Flo • Leijsenhoek 47 te Oosterhout.
iDEAL
Paypal
Bancontant
Giropay
MasterCard
Visa