• check Voor 16:00 besteld = morgen in huis
 • check Nieuwe collectie TIJDELIJK GRATIS verzonden *
 • check Kies je eigen bezorgmoment
Menu

Ko&Flo zoekt modellen

Zet zaterdag 1 & zondag 2 september in je agenda want dan gaat Ko&Flo op zoek naar hét nieuwe gezicht voor Ko&Flo! Dus ken jij een spontane jongen of meid die niet verlegen is voor de camera? Eentje die graag bezig is met de nieuwste trends en dol is op onze merken? Geef hem/haar op.


 
SCOLL NAAR BENEDEN OM JE IN TE SCHRIJVEN
Voor beide dagen is vrij binnen lopen mogelijk maar er is dan kans dat je eventjes moet wachten, kinderen met een inschrijving hebben voorrang.
 

 
WE ZIJN OP ZOEK NAAR JONGENS EN MEISJES VAN 4 T/M 16 JAAR!
Ko&Flo heeft een ruim aanbod in kinderkleding en accessoires van super mooie merken. Om ieder seizoen weer een mooi beeld te geven van ons merkenaanbod, de nieuwste trends en de leukste outfits, zijn wij op zoek naar meerdere jongens en meiden die het komende seizoen hét gezicht van Ko&Flo willen zijn.
 
Uit alle deelnamers die dit weekend de castingdag bezoeken, kiezen wij een aantal jongens en meiden die wij echt gaan uitnodigen voor een fotoshoot in onze studio in Oosterhout! Deze foto's zullen ingezet gaan worden op onze website, in advertenties, nieuwsbrieven maar ook op social media.

 

Wat kun je die dag verwachten?

 • Kleding: Wij willen graag weten wat de favoriete merken of look van jouw zoon/dochter is. Daarom helpen wij je graag met het uitzoeken van de outfit waar hij/zij zich lekker in voelt. Natuurlijk mag je dit ook zelf doen als je al heel goed weet wat je wilt! Na het aantrekken van jouw look mag je jouw look laten vastleggen op de foto. Mochten jullie de kleding leuk vinden? Dan is het mogelijk om deze kleding te kopen.
   
 • Fotoshoot: Jouw zoon of dochter wordt door een van onze eigen fotografes op de foto worden gezet. Er wordt een profielfoto en een gehele foto gemaakt. Deze foto zal puur natuur zijn. Dus zonder make-up en zonder dat de haren zwaar gestyled of ingevlochten zijn. Deze foto wordt later ook (onbewerkt) op de Facebook gezet zodat jullie deze ook aan vrienden en familie kunnen laten zien.
   
 • Tot slot, wanneer je besluit de outfit te kopen dan ontvang je van ons een leuk aardigheidje (op=op).
   
 • De winnaars van onze castingdag krijgen persoonlijk bericht en worden bekendgemaakt via Facebook en instagram.
  Zij zullen later die maand worden uitgenodigd voor een nieuwe shoot.

 

Hoe reserveer ik een plaatsje?

Kies hieronder welk moment je wilt komen en hoeveel kinderen je wilt opgeven. Vul de gevraagde gegevens en voor je het weet is jouw inschrijving afgerond. Bij het afronden van alle stappen krijg je op het opgegeven mailadres de bevestigingsmail binnen.

Wanneer de dag is aangebroken mag je jouw modelletjes melden aan onze kassa.
Zorg dat je 10 minuten voor aanvang aanwezig bent!

 
Wij respecteren jouw privacy en verwerken de persoonsgegevens enkel voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Je gegevens zullen alleen gebruikt worden voor de communicatie rondom dit evenement, ze gaan niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. 
 
 
Wij zien jullie graag zaterdag 1 of zondag 2 september 2018 bij Ko&Flo • Leijsenhoek 47 te Oosterhout.

INSCHRIJVEN:

U bent succesvol ingeschreven voor dit evenement!

{{ event.title }} op {{ event.pretty_date }} om {{ time }} uur
{{ num_children }} kinderen

Kind {{index+1}}: {{ children[index].name }}
De volgende fouten zijn opgetreden:
 • {{ error }}
iDEAL
Paypal
Bancontant
Giropay
MasterCard
Visa