• check Voor 20:00 besteld = morgen in huis
  • check Nieuwe collectie TIJDELIJK GRATIS verzonden *
  • check Kies je eigen bezorgmoment
Menu

Just by Manon styling

We maken er een feestje van!

Schrijf je in voor persoonlijk stijladvies
van blogster Just by Manon.

 

Op zaterdag 24 maart mogen we het stylingteam van blogster 'Just by Manon' weer verwelkomen in onze megastore. Jullie kunnen die dag alles te weten komen over de do's en don't op het gebied van kidsfashion. Schrijf je in voor een persoonlijk styling-moment voor jouw zoon/dochter en vraag ze het hemd van het lijf.

 

  • Wat: Persoonlijk styling-moment
  • Waar: Leijsenhoek 47, Oosterhout (NB)
  • Wanneer: zaterdag 24 maart
  • Tijd: tussen 10.00 - 16.00 uur
     

Is jouw look al lenteproof? 

Ons mooie en uitgebreide merkenpakket geeft Manon, Rosanna en Sonja de mogelijkheid om jullie tijdens dit styling event helemaal lenteproof te maken. Kom er achter wat de laatste trends zijn, welke items écht niet in je garderobe mogen ontbreken, welke stijlen met elkaar gecombineerd kunnen worden en welke look het beste bij de stijl van jouw zoon/dochter past. Als kers op de taart wordt jouw zoon/dochter in nieuwe aangemeten outfit op de foto gezet.

 

Stylen op afspraak

Het stylen met 'Just By Manon' is een feestje omdat wij op afspraak werken. Zo kunnen de stylistes de tijd voor je nemen en al je vragen beantwoorden terwijl ze helpen zoeken naar een mooie lentelook. Winkelen en wachten is voor veel kinderen geen favoriete bezigheid. Maar door op afspraak te werken is dit voor hen het aller fijnst. Dat zie je terug in hun hippe outfits en ontspannen foto’s!

Wil je verzekerd zijn van een styling-moment met het team van 'Just By Manon' dan kun je nu alvast een plaatsje reserveren.
Deelname is geheel kosteloos! 


Zo geef je iemand op:

Stuur een mail naar: stylingdag@koflo.nl
Vermeldt in je mail je naam, telefoonnummer en je voorkeur voor ochtend/middag.
Laat daarnaast weten hoeveel kinderen je opgeeft. Graag weten wij van de kinderen hun naam, leeftijd en geslacht. Dan kunnen we voor hen een plaatsje reserveren.

We sturen je zo snel mogelijk een bevestiging van inschrijven met tijdstip.
Hopelijk zien we jullie snel!

iDEAL
Paypal
Bancontant
Giropay
MasterCard
Visa