Beestachtige korting! -15% op selected winterjassen!

Ko&Flo is jarig!

 

Al 25 jaar zijn we in de winkelstraten van Oosterhout te vinden en dat gaan we natuurlijk vieren. Kom jij ook op ons verjaardagsfeestje?

Wie in september de winkel binnenstapt is in voor een feestje! De winkel in Oosterhout bestaat dan 25 jaar en dit vieren we graag met al onze klanten. Bezoekers ontvangen iets lekkers en er zijn leuke giveaways. Bij de ingang van onze winkel staat een hele grote ballonboog in de vorm van een regenboog. Perfect om mee op de foto te gaan! Vergeet ons niet te taggen met @koflo_kids op Instagram, want dan maak je kans op €25,- shoptegoed!

Feestweekend

In het weekend van zaterdag 24 en zondag 25 september is het feest in de winkel. Tijdens dit weekend vieren we onze verjaardag goed. Zo draait DJ Eno het hele weekend in de winkel. Er is een modeshow op beide dagen waar jouw kindje kan shinen op onze catwalk. Er is nog veel meer. Kom vooral op zaterdag en/of zondag langs in onze winkel.

Modeshow

Tijdens het feestweekend is er op beide dagen een modeshow in onze winkel aan de Leijsenhoek 47, Oosterhout. Hier kan jouw kindje de tofste outfits showen. Vind jouw kindje het geweldig om op de catwalk te lopen? Meld je dan snel aan! Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@koflo.nl. Vermeld in de mail hoeveel kinderen er mee willen doen, hoe oud ze zijn, welke dag ze mee willen doen (zaterdag, zondag of beide) en een telefoonnummer.  

Ko&Flo

Ko&Flo Kinderkleding uit Oosterhout is een enorme leuke en supergrote winkel waar je zeker iets leuks weet te vinden voor je kids. We hebben een locatie van wel 700 m2 waar we onze webshop en winkel bij elkaar hebben.

Harstikke handig, want alles wat je online ziet, kunnen we ook direct aanbieden in de winkel! Je vindt er de gehele Like FLO collectie, maar ook merken als Claesen's, Moodstreet en Geisha. Onze stylistes vertellen met passie over de nieuwste trends en helpen je graag aan een passende look voor alle gelegenheden.
Woon je te ver weg of heb je geen tijd om naar de winkel te komen? Maak dan gebruik van de webshop en laat je verrassen door de nieuwste trends op het gebied van kindermode.

See you!

Bezoek onze mega winkel in Oosterhout

Leijsenhoek 47, 4901 ER Oosterhout

Route via Google Maps

Maandag13.00 - 17.30
Dinsdag t/m vrijdag09.00 - 17.30
Zaterdag10.00 - 17.00
ZondagKoopzondagen