Nu tijdelijk GRATIS VERZENDEN op nieuwe collectie met code 'nieuw'!

Veelgestelde vragen

Winkel
Waar zit jullie winkel?

Het adres van onze winkel is Leijsenhoek 47, 4901 ER Oosterhout (NB). Deze straat ligt tegen het centrum aan en u kunt voor de deur parkeren.

Hoe is de parkeergelegenheid bij de winkel?

Recht voor onze deur zijn enkele parkeerplaatsen waar je een uur mag parkeren. Verder is er rondom onze winkel voldoende parkeergelegenheid in de Mathildastraat.

Wat zijn jullie openingstijden?

Onze winkel is 6 dagen per week geopend.
ma: 13.00-17.30u
di t/m vr: 09.00-17.30u
za: 10.00-17.00u
(koop)zo: 12.00-17.00u 

Koopzondagen zijn in Oosterhout altijd op de laatste zondag van de maand. 
Voor 2021 staan de volgende koopzondagen gepland:

zondag 25 juli
zondag 29 augustus 
zondag 26 september
zondag 31 oktober
zondag 28 november
zondag 12 december
zondag 19 december

Lijkt het je leuk om bij ons te komen werken?

Wat leuk dat je enthousiast bent over onze winkel en of webshop. Indien wij officiële vacatures uit hebben staan dan vermelden wij dat hier. Wil je toch een open sollicitatie sturen dan mag dat natuurlijk altijd, mail naar info@koflo.nl. Uiteraard mag je het ook altijd kenbaar maken in onze winkel bij een van de medewerkers. 

(last update: 07/2021)

Jouw merk in onze winkel?

Wij verkopen in onze winkel een ruim assortiment aan merken. Wij staan altijd open voor nieuw aanbod. Heb jij een mooi kind-gerelateerd assortiment laat het ons dan weten via ons contactformulier.

Kan ik mijn retour ook afgeven in de winkel?

Uiteraard is het ook mogelijk om je retour af te geven in onze winkel aan de Leijsenhoek 47 te Oosterhout. Geef bij een van onze collega's aan dat het om een retour uit de webshop gaat en zij regelen dat het op de juiste plek terecht komt. Het verwerken van het retour zal wel altijd via de webshop lopen.